Yeterlilik ve Hazırlık Atlama Sınavları

 Ortaöğretimini veya lise eğitimini bitirmiş öğrencilerin kariyerleri için belirledikleri liselere veya üniversitelere girmeleri için yapılan sınavlardır.
 
Bu tür sınavı talep eden lise veya üniversite ye bağlı olarak sınavlar çok farklı şekilde olmaktadır. Kimi sınav sadece kağıt üzerinde dilbilgisi kurallarını ölçerken kimi sınav ise dört beceri üzerinden yapılmaktadır. Bu tür sınavlarda başarısız olan öğrenciler ilgili kurumun hazırlık sınıfında 1 yıl dil eğitimi almak zorundadır.
 
English Studio da yeterlilik ve hazırlık atlama sınavları öğrencinin talep ettiği lise veya üniversitenin belirlemiş olduğu sınav çerçevesinde planlanır.
 
Ne tür bir sınava gireceği kurumumuzla iletişime geçtiğinde belli olmadığından ön görüşmenin ardından öğrencimizin seviyesine göre özel ders ve materyaller planlayarak bu sınavlara hazırlamaktayız.
 
Özellikle ülkemizde yapılan üniversite hazırlık atlama sınavları fakülte bölümünün dil ağırlığına bağlı olarak planlanmaktadır.
 
Çoğunlukla farklı bir şehri tercih eden öğrenciler için bir yıl boyunca hazırlık eğitimi almak maddi ve manevi anlamda zor olmaktadır.
 
Ayrıca çağımızda bir yılın dil eğitimi için ayrılması hazırlık eğitimini tamamlamaya yarasa bile gelecek yıllar için yetersiz kalmakta ve bu eğitimler ne yazık ki öğrenciler için düşünülen dil altyapısını sağlayamamaktadır

English Studio olarak bu yönde bir fakülteye yerleşecek öğrencilerimizin hazırlık atlama sınavını geçerek farklı bir şehirde 1 yıl boyunca yapacağı masrafı 4 yıl sürebilecek bir dil eğitimine dönüştürmelerini daha faydalı buluyoruz.

Aynı zamanda eğitim kalitesi uluslararası düzeyde kabul görmüş üniversitelerimizde eğitim hakkı kazanan öğrencilerimizi sınavı geçecek derecede başarılı bile olsalar yine de hazırlık eğitimini almaları noktasında bilgilendiriyor ve destekliyoruz.
Bizimle İlgili Görüşlerinizi Yorumlarda Belirtebilirsiniz

Yorum (2)

  1. Angelita
    12 Temmuz 2022

    Howdy just wanted to give you a brief heads up and
    let you know a few of the images aren’t loading properly.
    I’m not sure why but I think its a linking issue.
    I’ve tried it in two different web browsers and both show the
    same results.

    Here is my blog post :: Twicsy

    • English-Std
      10 Ocak 2024

      hi, can you give your whatsapp number ?

Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir